Til vores familie: 2 voksne og 1 teenager og en pre-teen:
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
4 fed hvidløg
2 spsk karry
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk garam masala eller 2 tsk stødt kommen, hvis du ikke har garam masala.
1 mellemstort fintkakket løg
1 kg (ca) kylling uden skind og ben.
salt og peber
En klat smør (kan undlades)
4 dl græsk yoghurt 10%
1 dl piskefløde, efter smag.
frisk persille eller koriander til pynt
Pisk tomatpuré, presset hvidløg, karry, ingefær, kommen og 2 dl vand sammen i cookeren.
Tilsæt løg og bland det godt sammen.
Læg kyllingekødet ovenpå og drys salt og peber over.
Og så lige den gode klat smør:
Læg låget på!
Tænd ved:
Low, er det klar til videre tilberedelse efter 7-8 timer.
High: 3-4 timer.
![]() |
Klar til yoghurt, salt og fløde. |
Lige før servering tilsætter du yoghurt og smager til med salt og fløde.
![]() |
Her med bagte blomkål. Min persille var død, så ingen pynt, beklager. |
Husk pynt.
Servér med grøntsager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar