onsdag den 18. januar 2017

Karry-kylling i Slow Cooker.

Denne er god på en kold vinterdag, og huset dufter dejligt af varmere himmelstrøg.

Til vores familie: 2 voksne og 1 teenager og en pre-teen:

1 lille dåse koncentreret tomatpuré
4 fed hvidløg
2 spsk karry
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk garam masala eller 2 tsk stødt kommen, hvis du ikke har garam masala.
1 mellemstort fintkakket løg
1 kg (ca) kylling uden skind og ben.
salt og peber
En klat smør (kan undlades)
4 dl græsk yoghurt 10%
1 dl piskefløde, efter smag.
frisk persille eller koriander til pynt


Pisk tomatpuré, presset hvidløg, karry, ingefær, kommen og 2 dl vand sammen i cookeren.
Tilsæt løg og bland det godt sammen.
Læg kyllingekødet ovenpå og drys salt og peber over.
Og så lige den gode klat smør:




Læg låget på!

Tænd ved:
Low, er det klar til videre tilberedelse efter 7-8 timer.
High: 3-4 timer.

Klar til yoghurt, salt og fløde.


Lige før servering tilsætter du yoghurt og smager til med salt og fløde.


Her med bagte blomkål. Min persille var død, så ingen  pynt, beklager.


Husk pynt.

Servér med grøntsager.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar