søndag den 15. januar 2017

Mortens simple ramsløgspesto

Min mand Morten er glad for natur og have. Vores køkkenhave er udviddet de sidste par år, men han er også en ivrig svampe-jæger og han elsker at lave mad.

Mortens simple ramsløgspesto bliver til sådan her:

2 håndfulde skyllede og tørrede ramsløg blendes med olie, salt og Pellegrino-ost. Smag til, til du synes smagen er god! Vi tørrer bladene på et ren viskestykke, så der ikke kommer vand med i pestoen. Og det hele hakkes i minihakkeren, den er bedre til dette formål end vores blender er.


Ramsløgsristede små kartofler laver han sådan her:

De små kartofler skylles og tørres i et rent viskestykke. De vendes i godt med pesto og fordeles i en bradepande. 180gr varmluft i lang tid, til de er bagte at se på, vores fik en times tid. Bagetiden afhænger af størrelsen.

Kartofler er ikke LCHF!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar