Bacon Cheeseburger suppe LCHF - style a' la Turi
Til vores familie: 2 voksne og 1 teenager og en pre-teen + en stor portion rester!
1 broccoli
1-2 squash
½ - 1 blomkål
2 løg
5-800 g hk kød
Kokosolie til stegning
Salt
Spidskommen
Oregano eller pizzakrydderi
Cayennepeber
2 ds hk tomat
100 g smør
Hvad der svarer til 0,8 – 1liter boullion. (Brug den du har)
100 g revet cheddar
150 g creme fraiche 38%
200 g flødeost
1 pk bacon
100 g revet cheddar
150 g creme fraiche 38%
200 g flødeost
1 pk bacon
Kød og løg brunes, jeg plejer at brune kødet først i kokosolien, og tilsætte løgene, så de steger i saften fra kødet.
Mens kødet bruner, kører jeg alle friske grøntsager igennem foodprocessoren, med det grove rivejern.
De revne grøntsager, hakkede tomater, krydderier, samt bouillon blandes sammen i crockpot’en. Ovenpå ryger kød + løg direkte fra panden. Rør let rundt i det, så det blandes, lav en lille fordybning i midten, og læg smørret deri. Det er kun for syns skyld, men hvis du ligesom min familie, er ude at kigge i gryden flere gange i løbet af dagen, så er det rart at se smørret smelte…
High: 5 timer, Medium: 7 timer, Low: mindst 9 timer, gerne mere. Mens det passer sig selv, eller inden du gør det færdigt, steger du bacon og gerne masser af det, i mundrette bidder. Det skal helst kunne spises med ske i suppen J
Et kvarters tid før I skal spise, gør du følgende:
Tilsæt creme fraiche, flødeost, revet cheddar og smag til med salt og peber. Server med bacon og evt. en dusk frisk krydderurt eller friske spirer på toppen.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar